Acne

ACNEWat doet een acné behandeling?

Een acnebehandeling is met name een behandeling die er voor zorgt dat de onzuiverheden verwijdert worden en de huid. Het ontstaan van mee-eters, bultjes en puisten kan verschillende oorzaken hebben. Maar als er eenmaal een pukkel zit, gaat deze niet vanzelf weg. Door met de juiste frequentie te behandelen reinigen we elke behandeling de huid grondig. Hierdoor hebben puistjes en ontstekingen minder kans en blijven ze uiteindelijk weg.Wat houdt de behandeling in?

  • Reiniging
  • Milde peeling
  • Diepte peeling
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Epileren/harsen wenkbrauwen
  • Masker
  • Schouder, nek en decollete massage
  • Dagverzorging
  • Zonbescherming


Wat is acné?

De medische term voor jeugdpuistjes is Acne Vulgaris, oftewel Acne. Acne is een huidaandoening waarbij mee-eters (comedonen), puistjes (pustels), rode bultjes (papels) en/of onderhuidse ontstekingen (noduli) kenmerkend zijn.

Het uit zich meestal in het gezicht, op de borst, rug, nek en/of de schouders. De Acne komt vooral voor op delen van de huid waar zich veel talgklieren bevinden. Talgklieren maken talg (huidsmeer) aan om de huid soepel te houden en de barrièrefunctie in stand te houden.
Wanneer de acne onjuist behandeld wordt, kunnen er littekens achterblijven. Acne is niet besmettelijk.
Het komt rond de puberteit vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Op latere leeftijd komt het vaker bij vrouwen voor.

Oorzaken? Genetisch, hormonaal (verhoogde talgproductie), trage celdeling (huidschilfers schilderen niet goed af en talg hoopt zich op).

Daarnaast bevatten de talgklieren bacteriën, waaronder de bacterie: Propionibacterium acnes (p.acnes). Deze bacterie zorgt ervoor dat de wand van het afvoerkanaal beschadigd raakt, waardoor het afvoerkanaaltje uiteindelijk knapt. De talg komt in de omliggende huid terecht en veroorzaakt zo een ontsteking, met roodheid en puistjes als gevolg.Startersset

Wanneer je wilt starten met goede huidverbeteringsproducten, kan je er voor kiezen om een startersset aan te schaffen. Hierin zitten de basis producten voor 4 weken. Je hebt dan de tijd om te ervaren wat je van het product vindt en wat het voor jouw huid kan betekenen.Prijs: (89,00-€102,50)

 

Online afspraak maken


Adres

Elleganza Beautycare

Wilhelminastraat 60

4132 GG Vianen

T: 06-41218212

E: info@elleganzabeautycare.nl

Openingstijden

Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
gesloten
Woensdag
09.00-21.00‚Äč
Donderdag
gesloten
Vrijdag 
09.00-21.00

 

Parkeren

Gratis parkeren

Bereikbaar

Via Whatsapp, SMS of E-Mail is Elleganza Beautycare het beste te bereiken.

Betaling

Pin of contante betaling.